Testgyertya – terápia

Print Friendly, PDF & Email

Minden testi szinten is megjelenő tünetnek és betegségnek a hátterében valamilyen energiaáramlási zavart kell keresnünk. Bármilyen eszköz, amely alkalmas arra, hogy ezt az energia-blokkot feloldja és a normális áramlást helyreállítsa – megfelelő arra is, hogy a szervezet öngyógyító mechanizmusai normálisan működjenek és az alkalmazó ezáltal visszanyerje /megőrizze egészségét – rendkívüli módon meg kell becsülnünk és hatékonyan támogatnunk kell.

Az egyik ilyen energia-dugulást oldó és kiküszöbölő eszköz / módszer a testgyertya-kezelés. A testgyertyázás egy ősi indián módszert felhasználó gyógyító technika, melynek során a meggyújtott speciális üreges gyertya az égés során keletkező vacuum segítségével eltávolítja a negatív energiákat az alkalmazott beteg területről, és a blokkot oldva, ott a továbbiakban szabad energiaáramlást eredményez.

testgyertya-1A speciális, gyulladáscsökkentő hatású méhviasszal, kurkumával és illóolajokkal átitatott lenvászon alapanyagú gyertya-tölcsérek az égetésük során keletkező vacuumot felhasználva az érintett területeken felhalmozódott gyulladásos vagy egyéb toxikus anyagokat kvázi kiszippantják és a tölcsér alsó csúcsának a belső hideg falán kicsapják.

A gyulladásos, fájdalmas betegségek kezelésére a legtöbbször olyan gyógyszereket alkalmazunk, melyeknek – szerencsétlen esetben – komolyabban romboló mellékhatásaik vannak, mint az alapbetegségnek. Ezért próbálunk mi orvosok is egyre inkább olyan gyógyhatású termékekhez, módszerekhez, technikákhoz folyamodni, melyek pozitív hatásait nem rontják mellékhatások, és amelyektől az esetek legnagyobb részében olcsóbban és egyszerűbben ugyanazt a főhatást várhatjuk /ha nem jobbat!/, mint a gyógyszerektől. Ilyen módszer a testgyertya-kezelés, melytől az esetek többségében kiváló hatást érhetünk el. testgyertya-2Gyulladáscsökkentő, méregtelenítő hatása a speciális akupunktúrás pontoknak megfelelő területeken alkalmazva a szakember kezében is, de a szakember irányítása mellett a beteg vagy hozzátartozóinak kezében is panasz- és tünetmentességhez vezethet, csökkenti a fájdalmakat, javítja az emésztést, tisztítja a légutakat, tuningolja immunrendszerünket.

A kezelés során azonban nagy súlyt kell helyezni arra, hogy ne csak tüneteket próbáljunk orvosolni, hanem a betegségeket kiváltó stresszhatásokat is megpróbáljuk kiküszöbölni és az általuk okozott érzelmi problémákat is egy kombinált terápia segítségével oldjuk.

Az általunk is alkalmazott világszabadalommal és forgalmazási valamint felhasználási engedélyekkel is rendelkező TÁDÉ-testgyertyák már sok beteg ember esetében bizonyították jótékony alkalmazhatóságukat.

Print Friendly, PDF & Email