A rendelő bemutatása

„A nagy Úthoz nincsen kapu
bemutatkozas-2 Ezer tévút visz tova
A sorompót ha átugrod,
Egy ugrással jutsz oda”
Vu Men Kuan (1229)

bemutatkozas

 

Szeretettel és tisztelettel köszöntjük a honlapunkon! Engedje meg, hogy röviden bemutassuk magunkat és a céljainkat.

Rendelőnket 1991-ben alapítottuk magánorvosi tevékenység folytatása céljából, kezdetben döntően szülészeti-nőgyógyászati feladatok ellátására. Ehhez a munkánkhoz társult alternatív gyógyászati tevékenységként először az agytréner-kezelés, majd ezt követően még egyre több rezgésterápiás módszer. Mára már munkánk jelentős részét ez képezi, és bár rizikót sohasem vállalva, vagy azt a betegeinkre áthárítva, de a gyógyító tevékenységünkben a gyógyszerek és a kés szerepét is egyre többször veszik át – hatásosan – a káros mellékhatások lehetőségét sokkal kevésbé magukban hordozó természetgyógyászati módszerek.

Valljuk, hogy az emberek a betegségüket jelentős részben saját maguknak köszönhetik és csak saját maguk is képesek – a szervezetük öngyógyító rendszerének hatásos működtetése révén – meggyógyítani. A mi feladatunk tehát az kell, hogy legyen, hogy hozzásegítsük őket ehhez a hatásos öngyógyításhoz.

Betegségfelfogásunk lényege az, hogy a szervezetünkben jelentkező betegség nem más, mint a bennünket érő külső és belső stresszhatások következtében megváltozott rezgések okozta anyagcsere-zavar, melyeket a leghatásosabban gyógyítani is csak azáltal tudunk, hogy a sejtek, szövetek, szervek, szervrendszerek betegségokozó kóros rezgéseit rezgésterápiás módszerekkel szükség szerint erősítjük, gyengítjük, elimináljuk, illetve a hiányzóakat pótoljuk. Ezen változtatások révén érhetjük el, hogy az általunk kezelt emberek hatásosabban legyenek képesek önmagukat meggyógyítani.

Tevékenységünk során először az egyre bővülő módszer-palettánk segítségével korrekt állapotfelmérést végzünk, melyhez minden alkalommal hozzárendeljük az általunk legmegfelelőbbnek ítélt kezelést. Sohasem a betegségek, tünetek elmulasztását, hanem a beteg embernek való szellemi, mentális és fizikai segítségnyújtást tekintjük elsődleges feladatunknak, mindig belőle indulunk ki és hozzá érkezünk vissza.

A klasszikus szülészeti, nőgyógyászati és nőgyógyászati onkológiai tevékenység mellé ma már rezgés- és energiaterápiás módszerként jól illeszkedik

  • az agytréner-kezelés,
  • a mágnesterápia,
  • a testgyertya-kezelés,
  • a Bach-virágterápián alapuló speciális homeopátiás eljárások alkalmazása és az
  • egészségügyi problémák kialakulásáért nagyon sok esetben felelős térenergia- és földsugárzási zavarokat rendezni hivatott Vaszati térrendezési- és radiesztéziás szaktanácsadás.
  • életvezetési tevékenységként pszichés állapotjavítás céljából legújabban az ÉFT-terápiát alkalmazzuk.

Tevékenységünkben magasan kvalifikált orvosok, képesítéssel rendelkező természetgyógyász, pszichológus, kineziológus és az életvezetésben, agytréningben, ÉFT-terápiában, lakberendezésben és a térenergiák rendezésében járatos jól képzett és nagy gyakorlatú tréner állnak az Ön rendelkezésére, és ők nyújtanak segítséget minden hozzánk forduló embernek abban, hogy megelőzzék vagy legyőzzék a betegségeiket.

Nagy hangsúlyt fektetünk a szervezeti állapotfelmérésre, a betegségfelderítésre- és megelőzésre, és ilyen irányú igény esetén intézményeknek is hatásos, és kellő számú jelentkezés esetén, akár az ország bármely pontján helyszíni segítséget is képesek vagyunk nyújtani abban, hogy megismerjék dolgozóik stresszállapotát és tehessenek valamit stresszmentesítésükben, ezáltal megelőző jelleggel a betegállományok okozta termelés- és jövedelem-kiesés megelőzésében.

Ez a honlap – úgy véljük – minden egészséges és beteg ember érdeklődésére számot tarthat!

Mondanivalónkat szándékosan tagoltuk, és kérjük, hogy olvassa el figyelmesen mindazt, ami itt az Ön érdeklődését felkelti.

E honlapon azokat az információkat találja meg, melyek révén jobban megismerhet minket, munkatársainkat és együttműködő partnereinket. Útbaigazítjuk Önt a rendelőnkbe, tájékoztatjuk a rendelési időkről és a bejelentkezés módjáról is. Megismerheti az átlagos orvosi rendelő munkájától eltérő megelőző, gyógyító tevékenységünk elméleti, filozófiai és etikai alapvetéseit, és némi betekintést nyújtunk Önnek a munkánk gyakorlati részébe is.

Ha ezek után úgy dönt, hogy képes azonosulni a felfogásunkkal és a módszereinkkel, szívesen állunk a rendelkezésére abban, hogy hatásosan megőrizze vagy visszanyerje az egészségét!

Az eddigi tapasztalatok és a gyógyításban idáig elért eredményeink azt mutatják, hogy a döntését Ön sem fogja megbánni!

Lehetősége van arra is, hogy tőlünk bármit, akár írásban is kérdezzen, és tisztelettel kérjük, ha akár a leírtakkal, akár a tevékenységünkkel kapcsolatban bennünket segítő, a munkánk hatás-fokát javító véleménye, kritikája lenne, azt feltétlenül írja meg nekünk!

Köszönjük a figyelmét, további jó egészséget, vagy teljes gyógyulást kívánunk!