Gyógyítási filozófiánk

Print Friendly, PDF & Email

gyogyitasi_filozofiank-1Egészségmegőrzési és gyógyítási koncepciónk:

Mi a betegség?

Felfogásunk szerint egy energia- vagy információs zavarból levezethető anyagcsere-elégtelenség, mely a sejtek, szövetek, szervek savasodása révén azok pusztulásához vezet.

Mik az egészség kulcsszavai?

Kellő mennyiségű és minőségű energia és információ, szabad energia- és információ-áramlás és kellő mennyiségű és minőségű folyadék

Hogyan lehet az egészséget hatásosan megőrizni?

Kellő mennyiségű és minőségű energiát és információt biztosítva meg kell akadályozni az energia- és információ-áramlási zavarok kialakulását, jó minőségű tápanyagok bevitelével, valamint kellő mennyiségű és minőségű a szervezetbe bevitt folyadék segítségével biztosítani a jó tápanyagellátást és salakanyag szállítást.

Hogyan lehet a betegségeket hatékonyan gyógyítani?

Megfelelő energia- és információ-viszonyokat teremtve el kell hárítani az energia- és infor-máció-áramlási zavarokat és biztosítani kell a kellő folyadékmennyiséget az anyagcsere lebonyolításához.

Mindez hogyan érhető el?

 1. megfelelő vitaminokkal, ásványi- és járulékos anyagokkal dúsított egészséges táplálkozás.
 2. minimum napi 2.5-3 liternyi folyadék /jó minőségű ásványvíz, vagy lehetőleg szűrt és fizikailag, kémiailag és biológiailag tisztított, és esetleg még magnetizált csapvíz/ felvételének biztosítása.
 3. a korábbi stresszek oldása, elengedése, a lehetőségekhez képest leginkább stresszmentes életmód, a keletkező stresszek rendszeres oldása, stresszvédelem.
 4. a lakó- és a munkakörnyezet energetikai felülvizsgálata és térenergia- valamint geopátiai védelmének kialakítása.
 5. Kellő testmozgás.
 6. Az elvesztett energiák pótlása részben az univerzumból a természet, jóga, meditáció, reiki stb. által, részben mesterségesen agytréning és mágnesrezonancia, biorezonancia, agyhullámhangolás, fény, drágakövek stb. segítségével.
 7. A pozitív gondolkodás és a kiejtett szavak súlyának ismerete és kellő mértékű tiszteletben tartása, ezzel a folyamatos pozitív hatású információk bevitele.
 8. Rendszeres és hatásos méregtelenítés.

Mit tehet ideális esetben egy felelősségteljes ember önmagáért és a családjáért az egészségük védelmében?

 1. odafigyel arra, hogy mit eszik. A lehetőségekhez képest minél több nyers növényi táplálékot, minél kevesebb állati eredetűt, ha megoldható napközben háromóránként és nem túl sokat.
 2. tisztított, jó minőségű, szénsavmentes vizet iszik, legalább napi 3 literes mennyiségben. Amennyiben sikerül tartósan megőriznie a vizelete színtelenségét, akkor elegendő a bevitt folyadék mennyisége.
 3. ha meg tudja állni, nem mérgezi a szervezetét élvezeti szerekkel vagy drogokkal, és rendszeresen gondoskodik a szervezetének méregtelenítéséről.
 4. lakó- és ha lehetséges munkakörnyezetében figyel a térenergiák és a földsugárzások, valamint az elektromos sugárzások rendezésére, ez utóbbiakat rendszeresen ellenőrizteti.
 5. gondoskodik a napi rendszeres, a test és a lélek jóllétét, harmóniáját biztosító testmozgásról.
 6. odafigyel a munkaterhelés és a pihenés ritmikus szabályozására, valamint 23 és 6 óra között alszik, gondoskodva az optimális alvási feltételek megteremtéséről. Ennek igen fontos része a jó ágy, mely jó minőségű ágykeretet és matracot egyaránt jelent.
 7. gondoskodik a szellemi táplálékról és agyát is jóltartja. Ha a lelki egyensúlyának a legcsekélyebb megbomlását is érzi, meditációval, agyhullámhangolással vagy szükség esetén szakember irányította agytréninggel helyrebillenti azt.
 8. igyekszik minél kevesebb energiát veszteni, aktív vagy passzív technikák segítségével rendszeresen pótolja elvesztett energiáit, megpróbál minél több időt természetes környezetben eltölteni.
 9. energetikai szintjét megőrizve próbál a napi stresszek károsító hatásai ellen védekezni. Komolyabb stresszhelyzetekben vagy azok után az elengedés, a megfelelő feldolgozás érdekében esetleg kineziológus segítségét veszi igénybe.
 10. egészségügyi panaszok esetén olyan szakember segítségét kéri, aki nem a tünetek elmulasztását, hanem az okok keresését és megszüntetését tűzi ki elsődleges célul, és aki nem él a gyógyszerek bűvöletében.
Print Friendly, PDF & Email