Kismama-baba-program a testileg és lelkileg egészségesebb jövőért

Print Friendly, PDF & Email

Egész életünkben folyamatosan olyan lelki, szellemi alapokra építkezünk, amelyeket részben a szüleink tapasztalatai, az általuk továbbadott genetikus információk határoznak meg. A jelenben végbemenő változásainkat, az élet különböző területein a bennünket ért hatásokra adott reakcióinkat ezek a veleszületett információink alapozzák meg, bár jelentősen befolyásolják még őket az életünk során megélt traumáink és örömeink is. Az ezen szerzett és magunkkal hozott tényezők által befolyásolva meghozott tudatos vagy ösztönös döntéseink képezik a jövőnk alapjait.

A genetikus tapasztalatokban az őseink átélt élményeit kapjuk kódolva, sajnos a többségében félelem és stressz, az általuk megélt erőszak élményével és annak érzéseivel. A sejtjeink rögzítik ezeket az információkat és a hasonló jellegű helyzetekben vészcsengőként jelez/né/nek is a számunkra – figyelj, vigyázz – de az utódok sajnos nem mindig tudnak ezzel mit kezdeni. A tudatunk nem mindig képes megérteni, értelmezni az információkat, hiszen ezek az élmények nem az ő saját megtapasztalásai. Minden genetikus információ a szülőtől, nagyszülőtől érkezik és a gyerekek ezektől akár a saját egész életükben érezhetik rosszul magukat anélkül is, hogy ezeknek az érzéseknek az eredetével pontosan tisztában lehetnének.

Ez okból tartjuk fantasztikusan jó lehetőségnek a kineziológia eszközeit, mert ezek abban tudnak segíteni bennünket, hogy amit egy ember az élete során fájdalomként vagy félelemként átél, azt ne feltétlenül örökítse már tovább a gyermekei vagy a még későbbi utódai számára, és így ne terhelje meg őket sem testileg, sem lelkileg.

Adjuk meg a lehető legteljesebb szabadságot a gyermekeinknek, hagyjuk őket gyorsabban fejlődni azáltal, hogy mi már az Ő születésüket megelőzően egy kis külső segítséggel elengedjük a saját gátlásainkat, a szüleink, a nagyszüleink ránk örökített hitrendszereit. A szülőktől a terhességre, szülésre, anyaságra vonatkozóan magunkkal hozott és részben szerzett minták, előítéletek, hitrendszer, félelmek /hogy fogok viselkedni a terhesség és a szülés alatt, meg tudok-e felelni az anyaságnak, hogyan tudok helytállni szülőként, tudok-e harmonikus egységet teremteni a családomban, van-e bennem kellő harmónia, türelem? stb./ oldása, eltüntetése, felülírása képezheti a zálogát a gyermekeinkkel közös boldog jövőnknek. A saját nyugalmunk, harmonikusabbá váló életünk mellett az így tudatosan és szabadon választott szabadságunk által jó esélyünk van arra, hogy a jövő generációt is jelentősen megerősítsük. Boldogok lehetünk azzal, ha a mi gyermekeink már nem vagy nem olyan mértékben hurcolják magukkal tovább azokat a szorongásokat, félelmeket, amelyekkel mi küzdöttünk a gyerekkorunkban.

Ezt képesek nyújtani ma mindenki számára a kineziológia, az ÉFT és annak eszközei.

Éljen ezzel a lehetőséggel esetleg már a terhességét megelőzően is. Az a komplex, a testet és a lelket a teljes terhességre, a szülésre és az anyaságra egyaránt felkészítő kismama-program /egészséges életmód, folyamatos szülészeti kontroll, kineziológiai vagy ÉFT stresszoldás és terhestorna/, melyet – jelenleg hazánkban egyedülállóan – mi most kínálunk Önnek, egy olyan távlatot képes nyitni az Ön és az utódai számára, mely komoly segítséget jelenthet egy testileg és lelkileg egyaránt egészségesebb új generáció kialakításában.

Minden kismamának ajánljuk szülésfelkészítő szolgáltatásunkat.

A terhesség alatti mozgás rendkívül fontos mind a Baba, mind a Mamája számára. Javítja a keringést, jelentős szerepet tölt be az általános jóllétben és elengedhetetlen az izomzat karban-tartása, valamint a jó testtartás megőrzése szempontjából. Segítséget nyújt a gerincbántalmak, valamint az alsó végtagi problémák megelőzésében, csökkentésében.

A foglalkozások során a torna mellett megismerkedhetnek a relaxáció alapjaival, ami sok segítséget nyújthat a terhesség teljes tartama és a szülés során is.

Print Friendly, PDF & Email