Menopausal vitaminkombináció a klimaxos panaszok megelőzésére

Print Friendly, PDF & Email

menopausal_vitamin-1Átlagosan 40-es életévek kezdetétől már várható, hogy a nők életében a változás kora, annak hormonális és azt követő általános szervezeti változásai egyre nagyobb szerepet fognak játszani. Az a tény azonban, hogy egy hölgy elérte 40. születésnapját még nem jelenti azt, hogy feltétlenül le kell mondania bizonyos általa megszokott és természetes dolgokról, melyek az életében odáig maguktól értetődően adottak voltak. Ilyenek a fiatalos külső, a feszes, ráncmentes bőr, a ruganyos izmok, a jó és kitartó munkavégző képesség, a betegségekkel szembeni jó ellenálló képesség és nem utolsó sorban a szellemi frissesség.

Nem tudom figyelték-e és észrevették-e azt a jelentős különbséget, ami a tengerentúli nőkre jellemző, ha a hatvan év körüli magyar asszonyokkal hasonlítjuk össze őket. Az a kb. 10-20 évnek tűnő differencia csak részben köszönhető a más életmódnak, az eltérő táplálkozási szokásoknak és a magas színvonalon operáló plasztikai sebészeknek. Sokkal inkább okozza ezt egy tudatos és következetes táplálék-kiegészítő, esetenként gyógyszeres kezelés, melyet az amerikai orvosok többségében a 40. életév betöltésétől kezdenek el alkalmazni. Azt vallják, hogy a klimaxos panaszokat nem szabad megvárni, hanem kialakulásukat kell megelőzni és a velük járó szövődményeket csírájában elfojtani.

Biztos tapasztalták környezetükben, hogy a 40 év feletti nők között szaporodik a szív- és érrendszeri betegségek száma, a gyakran halálos végű infarktusok, trombózisok és embóliák sok nőt nyomorítanak meg és korlátozzák további életvitelüket. Nem kötelező egy nő számára sem a csontritkulás következményeként csökkenő testmagassággal, hajlott háttal, fájdalmas izületekkel, törékeny csontokkal leélni további életét és meghalni a kóros csonttörések következtében, ahogy az jelenleg a magyar nők egy jelentős százalékával történik. Nem kötelező az sem, amint azt egy kissé morbid humorú kollégám megjegyezte, hogy az emberiség 80 %-a a 20 %-nyi klimaxos panaszok által meggyötört pszihéjű nőtől szenvedjen.

A mai modern felfogás értelmében a tartós hormonkezelés veszélyeit nem feltétlenül kell vállalni, mert az időben elkezdett megelőzés az esetek egy jelentős részében szükségtelenné teheti azt, egy kisebb részében pedig lényegesen kisebb dózisban és rövidebb ideig tartó kezelés is eredményesnek bizonyul.

A modern táplálkozási felfogás szerint bizonyos természetes alapú vitaminoknak, és ásványi anyagoknak a jelenlegi mennyiségtől jelentősen eltérő mértékű, nagy dózisú, folyamatos bevitele és a folyamatosan magasan tartott vérszintje jelentősen lelassítja a szervezet öregedési folyamatait és biztosítja a munkaképesség és a szellemi frissesség magas szinten való megtartását. Jelentősen fokozza a szervezetnek a betegségekkel szembeni ellenálló képességét is. A nők jelentős összegeket áldoznak olyan kozmetikumok tömkelegére, amelyek csak az arcuk bőrének fiatalosságát tudják úgy-ahogy karbantartani és ugyanakkor a testük többi része változatlanul ki van téve “az idő vasfogának”, csontritkulásuk egyre fokozódik, keringésük romlik. A klimaxos panaszoktól gyötört testű és pszichéjű asszonyok házassága komoly próbatételnek van kitéve, mert a velük egykorú, még esetleg kevésbé látványosan öregedő, de ugyanakkor már a klimaxtól ugyancsak megérintett férjek gyakran máshol próbálnak meg csinos, üde, nem folyamatos testi és lelki gondoktól gyötört asszonyok társaságában “vigasztalódni”.

Úgy érezzük, hogy mindenkinek lehetősége van arra, hogy kövesse azon nők példáját, akik a valódi koruknál lényegesen fiatalosabban /nemcsak arcban/ egy olyan vitamin és ásványianyag-kombináció révén, mely a szervezetbe bejutva tökéletesen felszívódik, mellékhatása nincs és az évek távlatában jelentős orvosi- és gyógyszerköltséget takarít meg.

Amennyiben anyagi lehetőségeik ezt megengednék, tanácsoljuk, hogy éljenek velük, mert szervezetük ezt garantáltan meghálálja Önöknek is.

Print Friendly, PDF & Email