Táplálék kiegészítők

A magzatvédő vitaminokról

magzatvedo_vitamin

Ganoderma

ganoderma-0

Menopausal vitaminkombináció

menopausal_vitamin

Print Friendly, PDF & Email

Bizonyos elemi, az életünk, egészségünk tökéletességét biztosító létfontosságú anyagok, a táplálkozásunk tökéletlensége, nem teljes értékűsége, illetve a környezetkárosító hatások nagy száma miatt nem, vagy nem kellő mennyiségben jutnak be, illetve nem szívódnak fel tökéletesen a szervezetünkbe. Ezek a tények egyrészt hozzájárulnak hiánytünetek, betegségek kialakulásához, másrészt megalapozzák a szervezetünknek az átlagosnál nagyobb mértékű, nem kívánt öregedését.

Ezen anyagok pótlása tehát létfontosságú a számunkra az egészségünk megőrzése, a betegségek megelőzése, a napi wellness-érzésünk elérése szempontjából.

A laikus felhasználó és még a szakemberek számára is szinte átláthatatlan az elérhető, megvásárolható készítmények kínálata. Minden forgalmazó a propaganda-tevékenysége révén igyekszik önmagát a másik elé helyezve az összes készítményét jobbnak, hatásosabbnak beállítani mindenki máséinál. Az igazság azonban az, hogy nincs olyan cég, amelyik minden készítménye átlagon fölüli lenne. Kellő tapasztalattal és objektív mérésekkel azonban a szakember el tudja dönteni, hogy milyen esetekben kinek-kinek mi bizonyulhat a leghatásosabbnak.

Magunk nem vagyunk egyetlen forgalmazónak sem elkötelezett hívei, így egyénre szabva adunk a táplálék-kiegészítők vonatkozásában is pácienseinknek tanácsokat. Kedveljük azokat a készítményeket, melyeknek time-released hatásuk van, ami azt jelenti, hogy folyamatosan azonos vérszintet, és ezáltal folyamatos pozitív hatást biztosítanak az alkalmazó szervezetében.

Reményeink szerint rövid időn belül képesek leszünk arra, hogy objektív, a szedés előtti és alatti folyamatos mérések révén is igazoljuk az összes általunk alkalmazott készítmény hatásosságát, sőt annak mértékét is, így a dozírozás objektív változtatása révén legyünk képesek a hatásokat optimalizálni.

Print Friendly, PDF & Email