Saját homeopátiás készítményeink

Print Friendly, PDF & Email

„Soha nem gyógyítottam meg senkit, csak megtanítottam őket arra, hogy miként gyógyítsák meg önmagukat.”Émile Coué (1920)

Munkatársunk és barátunk, aki az általunk is alkalmazott homeopátiás készítményeket kifejlesztette és előállítja Paróczi János természetgyógyász és homeopátiás szakember így jellemzi a készítményeit és azok hatásait:

A virág-rezgésterápia egy olyan speciális gyógyító módszer, mely képes az elveszett vagy sérült egyéni rezgések, és ezáltal a szervezeti harmónia visszaállítására. A Bach virágterápiát megismerve elhatároztam, hogy azt továbbfejlesztve néhány – sokak által esetleg gyógyíthatatlannak tartott – betegségre készítek olyan esszenciát, ami hozzásegítheti a betegeimet, hogy sokkal hatásosabban működtessék az öngyógyító rendszerüket.

A teszteredmények szerint a készítményeim többek között jó hatásúak a cukorbetegség, a vérnyomás-ingadozás, magas vérnyomás, a májregenerálás, a stressz-kezelés, a méregtelenítés, immunrendszer-erősítés, bizonyos nem szervi eredetű idegrendszeri nehézségek, az Alzheimer kór, a párkapcsolati problémák, a depresszió, a családi konfliktusok, a reménytelen szerelem, a partnerhiány vagy a túlsúly mérséklésében.

Ezek az anyagok – hosszú távon alkalmazva őket – bármely élő szervezetben képesek helyreállítani a működési harmóniát.

A már eddig alkalmazott és biztonsággal alkalmazható, kipróbált esszenciáim száma 100 felett van. Szükség esetén képes vagyok egy meghatározott konkrét személy problémáira individuális esszenciát is készíteni, amennyiben az még nem szerepel a készítményeim palettáján. Olyan esszenciákat készítettem – és már meg is kezdtem a tesztelésüket – amelyek funkció-harmonizáló hatásuk révén nagy valószínűséggel képesek elősegíteni a drogoktól, a káros szenvedélyektől való megszabadulást, közömbösítik az allergizáló hatásokat (gyakran akár negyed óra alatt hihetetlennek gondolt változásokat tapasztaltam!), elérik az érrendszer fokozottabb tisztítását, és lehetővé teszik többek között a köszvény, az ízületi bántalmak, az alvási nehézségek és más változóan súlyos betegségek lelki okainak felszámolását.

Az esszenciák helyes alkalmazásával minden ember számára található olyan megoldás, mely a negatív érzelmeit és a pszichés állapotát pozitívvá hangolja át, hogy ezáltal is felfrissüljön, hogy a lelki egyensúlya helyrebillenjen és megtalálja a belső harmóniáját, hogy boldog legyen a mindennapokban, és nem utolsó sorban elkerülje és kiküszöbölje a betegségeket.

Mit tudnak az esszenciák?

Az esszenciák mindenkinek segíthetnek kilépni az addigi, általa „rutinból beváltnak (?) tartott klisékből”, a természetesnek tartott mókuskerékből. Gyakran előfordul, hogy a szedésük közben szinte kívülről látjuk magunkat. Így sokkal higgadtabbá válunk, ennek révén pedig képesek vagyunk jobban dönteni és biztosabban tudunk koncentrálni az élethivatásunkra.

Fűben, fában, kőben van orvosság!

– hisszük, valljuk már évezredek óta. Magam úgy tartom, hogy a környezetünkben élő növények előállítják mindazokat az információkat (rezgéseket), amelyekre a létünkhöz, gyógyulásunkhoz feltétlenül szükségünk van.

Ön is bármikor gyógyíthatja magát a virág-rezgésterápiával!

Gyógyítja?

Print Friendly, PDF & Email