Általános szülészet, nőgyógyászat, onkológia

Néhány betegségről bővebben

nehany_betegsegrol_bovebben-0

Nőgyógyászati vizsgálat

nogyogyaszati_vizsgalat-0

Nőgyógyászati szűrővizsgálat

nogyogyaszati_szurovizsgalat-0

Női nemiszervi rosszindulatú daganatok

daganat-0

popper_peter„Az orvos legfontosabb feladata a szenvedés csillapítása, az élet minőségének a megőrzése. S ha még gyógyítani is tud - gyógyítson.” - Popper Péter

Hagyományos gyógyító tevékenységünk fő profilja a szülészet-nőgyógyászat és a nőgyógyászati onkológia. Szakmai működésünket a szaktudás és az empátia magas foka jellemzi és a legfőbb igyekezetünk, hogy minél több embernek tudjunk a körülményekhez képest olcsón és gyorsan a gyógyulásában aktív segítséget nyújtani.

drhamvasferenc_gyogyito_jelRendelőnkben fel vagyunk készülve a járóbetegellását lényegében minden formájára, esetenként el tudunk végezni még kisebb, altatást nem igénylő műtéti beavatkozásokat is.

Laboratóriumi hátteret számunkra a Szent István kórház és a Genoid Kft. és a  nyújt, így rövid határidővel minden laboratóriumi vizsgálatot is el tudunk végeztetni. Tekintettel azonban arra, hogy az OEP-pel finanszírozási szerződésünk nincs, természetesen minden szolgáltatásunkért kénytelenek vagyunk díjat kérni.

Áraink azonban - úgy véljük - szolidak és mindenkor ellentételezik az általunk végzett jó minőségű munkát.

Általános orvosi, belgyógyászati támogatást az I.sz. Üzemegészségügyi Kft. munkatársaitól kaphatunk, akik sebészeti, belgyógyászati, kardiológiai, reumatológiai konzultánsként is segítik munkánkat.

altalanos_szuleszetKórházi hátterünket a Szent István kórház Szülészeti-Nőgyógyászati és Nőgyógyászati Onkológiai osztálya biztosítja, velük együttműködve a szakma teljes spektrumát vagyunk képesek magas színvonalon biztosítani.

Szakmai konzultánsként számíthatunk jó néhány nagy gyakorlatú és nemzetközi hírnévnek is örvendő kolléga támogatására és szükség szerinti aktív segítségére.

Szülészeti tevékenységünket egy jól felkészült, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező szülésznő teszi teljessé Józsa Andrea személyében, aki minden egyes terhesünket a középidőtől ugyancsak figyelemmel kíséri, gondozásában tartja és minden szülőnőnk aktív támasza a szülés megindulásától egészen a hazamenetelig.

Print Friendly, PDF & Email