Állapotfelmérés

Print Friendly, PDF & Email

allapotfelmeres-6Napjainkban minden cég alapvető működési filozófiája, hogy kevés, jól megfizetett dolgozóval, koncentráltan, de hatékonyan, nyereséggel oldja meg a feladatait. Ez a vezetőkre és az alkalmazottakra is nagy, esetenként akár extrém terhelést is róhat, mely feltételezi a munkatársak állandóan rendezett és jól felhasználható általános állapotát. Betegség, betegállomány, munkaképesség-csökkenés, mind anyagiakban is kifejezhető, számszerűsíthető és a céget esetleg érzékenyen érintő tényezők, melyek kiküszöbölése, megelőzése a vezetők elemi érdeke. A folyamatosan tökéletes munkaképes állapot azonban csak megfelelő mentális és fizikai karbantartás révén tartósítható és bizonyos munkakörökben akár folyamatos ellenőrzést is és szükség esetén azonnali beavatkozást is igényelhet.

Az országban jelenleg még egyedülállóan vezettünk be egy olyan komplex szűrő- és kezelési programot, amellyel biztonsággal és hatásosan fel tudjuk mérni minden ember, így az Ön vállalkozásában dolgozó vezetők és alkalmazottak általános szervezeti-, szív- és mentális állapotát, stressztűrőképességét, fizikai- és szellemi tartalékait. Ezek kimutatott hibái esetén hatásos kezelési megoldást is tudunk javasolni és igény esetén egy összeszokott csapat segítségével akár a helyszínen, nagy munkaidő-kiesés nélkül kivitelezni.

Mit nyújt Önnek a szűrőprogram?

allapotfelmeres-7Képet nyerhet arról, hogy az Önnél felvételre jelentkező jelölt vagy az Ön alkalmazottja a végzettségét igazoló bizonyítványokon felül milyen aktuális fizikai és szellemi tulajdonságokkal bír, szervezeti állapota alapján várható-e, hogy a közeljövőben komolyabb betegségekkel fog küszködni, stressztűrő-képessége alkalmassá teszi-e a betöltött vagy betölteni szándékozott munkakör /fokozott/ terhelésének az elviselésére. A jó eredmények biztonságot jelenthetnek az Ön számára munkatársa szellemi és egészségügyi megbízhatóságát illetően.

Ez a szűrési ajánlat más cégek kínálatában is szerepelhet! Ők azonban általában csak a relatíve könnyebb feladatra vállalkoznak: a diagnózis felállítására és az értékelésre. A mi programunkat az teszi egyedülállóvá, hogy mi igény esetén vállaljuk a vizsgált személyeknél talált problémák teljeskörű orvosi és pszihológiai kivizsgálását, valamint a kezelését is. Az általunk alkalmazott komplex, gyógyszereket általában mellőző, mellékhatásmentes kb. hathetes speciális mentális és fizikai kezelés az esetek döntő többségében képes a felfedezett hibákat rendezni és dolgozók munkaképességét tökéletesíteni. A program keretében – igény esetén – lehetőséget nyújtunk a vizsgált személyek időszakos nyomonkövetésére és a hatásos további probléma-megelőzésre is. Az időben felfedezett problémák kezelése a munkaidő-kiesés mellett megtakaríthatja Önnek többek között a munkáltató által befizetendő 30%-os táppénz-összeget is.

Milyen kezelési módszereket alkalmazunk?

Tekintettel arra, hogy jelenleg az orvostudomány gyakorlatilag egyetlen mellékhatásmentes gyógyszert sem ismer, ezért a kezelésben – a speciális és súlyos esetektől eltekintve – csak olyan aktív és veszélytelen módszereket próbálunk alkalmazni, melyek az emberi szervezetre kizárólag pozitív hatással bírnak. Ezt a komplex rendszert ismertetjük röviden az alábbiakban. Igény esetén természetesen ennél sokkal kimerítőbb írásos anyaggal is készséggel állunk az Ön rendelkezésére.

Agytréner-készülék

allapotfelmeres-1Nem túlzás azt állítani, hogy nincsen olyan ember, akinek erre a készülékre valamilyen okból ne lenne szüksége, mert a felhasználás a koncentrációfokozástól, a megelőzésen át egészen a gyógyításig terjed. A módszer nem a gyógyszereket pótolja vagy küszöböli ki, hanem azokat az állapotokat kezeli, melyek a betegségek kialakulásához a talajt készítik elő. Az agy a tréning során újratanulja az idők során különböző okokból “elfelejtett”, vagy a nem megfelelő időben kibocsátott agyhullámok aktív birtoklását, hatásosan gyógyítva az alvásproblémákat, depressziót, fejfájásokat, tehát az un. pszihoszomatikus betegségeket, mint amilyenek pl. a gyomor- bélrendszeri, szívritmus- és veseproblémák, szexuális zavarok stb. A különböző pszihés és pszihoszomatikusnak tartott betegségekre felírt gyógyszerek is vegyi folyamatokon keresztül befolyásolják az agyműködést, sajnos sokszor negatív irányba, mert egyrészt a gyógyszerek sokaknál betegségtudatot generálnak, másrészt “gyógyszerfüggővé” teszik az embert, ezért ha lehet, kerülendőnek ítéljük őket. Az audiovizuális stimuláció ezzel ellentétben bizonyos agyterületek aktivációja révén, természetes úton hozza létre ugyanezen anyagokat, mindenfajta káros mellékhatás nélkül.

A kezelést megelőzte már a fent leírt tesztvizsgálat, melynek során felmérésre került, hogy a vizsgált személy agyában milyen hullámtevékenységben és hol van az ideális állapottól az eltérés. Mindezt a gép segítségével a tudatalattiból kell a felszínre hozni, majd a feldolgozás után oda már korrigálva, illetve közömbösítve visszaküldeni. Amennyiben a vizsgált személy kezelésre szorul, úgy az kb. hathetes időtartamban, heti 2-3 alkalommal, mindig azonos meghatározott “tréning”-időben történik. Az agynak kb. 3 hétre van szüksége ahhoz, hogy a rossz beidegződést “elfelejtse”, és újabb 3 hétre, hogy a helyes hullámtevékenységet “megtanulja”.

A kezelési ciklust ismételt tesztvizsgálat zárja, mely után a kezelt személy életviteli tanácsokat kap a további problémák megelőzése céljából.

allapotfelmeres-3MCR-mágnesterápiás eszköz

Az emberi lét és egészség két alapvető meghatározó tényezője az energia és az információ. Míg az előző módszer – bár jelentősen energetizál is – de mégis döntően az információáramlás minőségét javítja, addig az általunk alkalmazott digitális mágnesterápiás technológia a szervezet valamilyen okokból „megrogyott” energia-háztartását stabilizálja annak érdekében, hogy a már kialakult anyagcsere-zavarok normalizálódjanak, a szervezet különböző pontjain felhalmozott méreganyagok kiürüljenek, a rászoruló sejtek, szervek, szervrendszerek regenerálódjanak. A megfelelően relaxált állapot, a javuló alvásminőség és a stabil energiaállapot a betegségek megelőzése érdekében elengedhetetlen és egy jólműködő öngyógyító rendszert, azaz stabilan egészséges állapotot eredményez.

ThinkFast-edzőprogramok

allapotfelmeres-4Pszichológusok, kutatók sokáig úgy gondolták, hogy az agy teljesítõképessége nem változtatható. A nyolcvanas – kilencvenes évek agykutatási eredményei azonban más következtetésre jutottak. Megszületett a furcsa nevű “elsajátítható intelligencia” tudománya, mely bebizonyította, hogy egy adott személy mentális állapotát megfelelő gyakorlatokkal, ingerekkel fejleszteni lehet. Összességében a személy tartósan képes lesz felülmúlni előző teljesítményét, karbantartással pedig szinten tartható az új eredmény. A tesztprogram ismételt, többszöri rendszeres, egyre nehezedő fokú, edzésszerű végrehajtása javítja a koncentrációt és a szellemi tevékenységek minden formáját.

allapotfelmeres-5Egyedi homeopátiás készítmények

Segítségükkel a fentebb említett kezelési folyamatok katalizálása, gyorsaságának, hatékonyságának növelése érdekében ugyancsak személyre szabottan, egyedi mérések alapján meghatározott rendszerben tudunk markánsabb eredményt produkálni.

Speciális táplálkozási tanácsok és táplálék-kiegészítők

Egészségünk megőrzése és visszanyerése érdekében szükségünk van arra is, hogy a rendezett energiaháztartás, a jó információáramlás, a stabil anyagcsere alapját megfelelő minőségű és mennyiségű, a szervezetbe beépíthető anyag adja. Ennek érdekében tanácsokkal és jóminőségű táplálék-kiegészítő készítményekkel állunk rendelkezésre.

Egyéb életmódbeli és életviteli szolgáltatások

Lakó- és munkakörnyezetében számos problémát okozhatnak kiküszöbölhető fizikai és pszihés tényezők. A környezet, elsősorban az alvókörnyezet nem megfelelő megválasztása, a megfelelő módszerekkel kivédhető, az életteret diszharmonizáló berendezkedés mind-mind lehetnek betegségek kialakulásának a járulékos tényezői. Ezek elhárításában tudunk, és igény esetén akarunk közreműködni.

Mit nyerhet Ön ezzel?

Jó eredmények, megfelelő mérési értékek esetén azt a biztos tudatot, hogy egy remélhetőleg hosszútávon kiegyensúlyozott munkatársra számíthat.

A további, még nem kialakult betegség-esetekben az időben elkezdett terápiának köszönhetően Ön egy egészséges, jó közérzetű, magas stressztűrő képességű és nagy munkabírású munkatársat kap vissza munkaidő-kiesés nélkül. Ezzel megtakarítja az esetleges táppénznek a munkáltató által befizetendő 30 %-át és a dolgozó pótlásának költségeit, valamint az alkalmazott munkaképesség-csökkenésének anyagi következményeit is.

Ha úgy dönt, hogy a kezelés költségeit is Ön fedezi vagy ahhoz valamilyen mértékben hozzájárul, akkor bizonyosan kivívja a munkatársai elismerését, fokozott lojalitását is.

Mibe kerül ez Önnek?

5 főnél nagyobb létszám esetén a mérések /CardioScan-, Agytréner-, Think fast-, Asszertivitás-teszt, Tenessee-teszt/ komplex helyszíni elvégzése, kiértékelése, személyes tanácsadás, az eredmények és a vélemények kinyomtatása is sokkal kevesebbe, mint amennyit akár egy emberének kiesése vagy a nem megfelelő állapota következtében sikertelen tevékenysége számszerűsíthető veszteségként Önnek okozhat!

Egyedi esetekben a vizsgálatok a rendelőnkben történnek. Igény esetén a teszteket külön-külön is elvégezzük. Nagyobb vizsgálati létszám esetén természetesen egyedi árengedményt adunk! A kezelések individuálisak és egyedi esetekben nem helyszíniek. Nagyobb létszámú kezelési igény esetén a helyszíni kezelés is megbeszélés tárgyát képezi. A kezelések ára, azok mélységétől és a létszámtól függően is egyedi!

A döntés az Ön kezében van. Döntsön és éljen a lehetőséggel!

Döntéséhez sok sikert kívánunk!

Print Friendly, PDF & Email