Az agytréner-teszt és a kezelés kivitelezése

Print Friendly, PDF & Email

emile_coue„Soha nem gyógyítottam meg senkit, csak megtanítottam őket arra, hogy miként gyógyítsák meg önmagukat.”Émile Coué (1920)

Az agytréning

Nyugalmi helyzetben, ingerszegény környezetben zajlik, rendszerint fekvő testhelyzetben. Az alkalmazó szemén sötét, átlátszatlan szemüveg van, melynek belső részében speciális, korábban csak a haditechnikában alkalmazott fényforrások villognak. A fején fülhallgató van, melyből a fényeffektusokhoz hasonlóan, a készülékben lévő mini-komputer által vezérelt frekvenciájú hanghullámok áramlanak az agyi receptorokba. A Comptronic Devices Ltd. által forgalmazott, és jelenleg a világon egyedülálló Omniscreen Tru-Vu szemüveg lehetővé teszi, hogy az agyat egy szemen belül, akár két látótérben is különböző frekvenciákkal stimuláljuk. A készülék által kiváltott hatás első megközelítésben a meditációhoz hasonlítható, technikája azonban egészen más. A legfőbb különbség az, hogy a tudati technológia meditációs módszerénél nincsen szükség hosszas tanulásra és a felhasználó aktív energiájára, az alkalmazás hatását nem befolyásolja az alkalmazó intelligenciája, műveltsége és aktuális koncentrációs képessége. Az aktív energiát a készülék szolgáltatja fény- és hangingerek formájában, melyek az aktuálisan beállított program által vezérelve bizonyos kijelölt agyterületeknek “kérdéseket” tesznek fel.

agytrener-teszt-1

A tesztvizsgálat során a kezelést vezető személy az ezekre érkező agyi válaszokat értékeli.

A normálistól eltérő válaszok esetén a tréner által előre meghatározott kezelő-programsorok az agyat ismét megtanítják a korábban még meglevő, de aktuálisan nem termelődő normál agyhullámok létrehozására.

A készülék tizedhertz pontossággal képes a kijelölt agyterületekkel kommunikálni, melynek hatására azok az általuk kiválasztott biokémiai anyagokat ismét a kellő mennyiségben fogják termelni, megelőzve vagy gyógyítva ezzel a betegséget, javítva az életminőséget. Ezzel a technikával percek alatt, biztonsággal érhető el az un. alfa-szint /alfa-állapot/, míg a hagyományos meditációk vagy az agykontroll során a meditálók egy része hónapokig, évekig nem lehet biztos abban, hogy elérte azt a szintet, mely pihentető és regeneráló hatású állapotot jelent az agy számára. A programok alatt látott színes ábrák, képek, jelenetsorok az ember “tudatalattijának” termékei.

A készülék másik, döntően egyedülálló hatása abban mutatkozik meg, hogy általa éber állapotban élhető meg a téta-szint, és a tudatalatti megnyitása révén az akár évekig „cipelt” problémák is felhozhatóak és ezáltal megoldhatóak. Két agyféltekénk nem működik egyensúlyban, ma sokkal inkább a bal agyféltekés /racionális, analitikus/ cselekvésmódok jellemzőek ránk, melyek az egész szervezetre kihatással vannak. Bizonyságot nyert, hogy normál esetben a mindennapi éber állapotban a két agyféltekénk a nap különböző időszakaiban egymáshoz képest változó aktivitással működik, azaz a dominanciájuk váltakozik. A normális életvitelhez mindkét agyféltekénk tevékenységére egyaránt szükségünk van, a jelenlegi tapasztalatok szerint azonban általában a jobb agyféltekénket “elhanyagoljuk”. Bizonyos az is, hogy a ma működő iskolarendszerek többsége is sajnos erre “tanítja” meg az agyunkat. Az egyensúlyt tovább bontja és így rendkívül negatívan hat ránk és rajtunk keresztül a környezetünkre az a magas “fordulatszám”, mellyel élünk. A napközbeni magas, un. “bétás” állapot, a napi “túlpörgés” rányomja a bélyegét a pihenésünkre, az alvásunkra és az egészségünkre.

agytrener-teszt-2Az állandó stresszben élő ember a termékeny mély alfa állapotot nehezen vagy nem éri el, ebből következően a téta- és az igen fontos delta állapotot már gyakran nem képes átélni, így tehát az agya is képtelen az alvás alatti feladatainak ellátására, így a szervezet regenerálására is. Az így felhalmozott energiahiány negatívan hat, kezdetben csak a teljesítményünkre, a másokkal való viszonyunkra, a munkabírásunkra, később azonban már a szervezetünkre, az egészségi állapotunkra is. A mindannyiunkat érő káros és kóros hatásokat tehát megfelelő életmóddal, egészséges táplálkozással, fizikai aktivitással és az agyunk megfelelő edzésével kell ellensúlyoznunk. Nem túlzás azt állítani, hogy nincsen olyan ember, akinek erre a módszerre valamilyen okból ne lenne szüksége, mert a felhasználás a koncentrációfokozástól a megelőzésen át egészen a gyógyításig terjed. A módszer nem a gyógyszereket pótolja vagy küszöböli ki, hanem azokat az állapotokat kezeli, melyek előkészítik a talajt a betegségek kialakulásához.

Az agy a tréning során újratanulja az idők során különböző okokból “elfelejtett”, vagy nem megfelelő időben kibocsátott agyhullámok aktív birtoklását, hatásosan gyógyítva ezzel az alvásproblémákat, a depressziót, a fejfájásokat, az un. pszichoszomatikus betegségeket, mint amilyenek pl. a gyomor- bélrendszeri, szívritmus- és veseproblémák, szexuális zavarok stb.

A különböző pszichés és pszichoszomatikusnak tartott betegségekre felírt gyógyszerek is vegyi folyamatokon keresztül befolyásolják az agyműködést. Sajnos sokszor negatív irányba, mert egyrészt a gyógyszerek szedésének szükségessége sokaknál betegségtudatot generál, másrészt az embert “gyógyszerfüggővé” teszi.

Az audiovizuális stimuláció ezzel ellentétben bizonyos agyterületek aktivációja révén ugyanezen anyagokat, mindenfajta káros mellékhatás nélkül, természetes úton hozza létre.

Amennyiben valamilyen tünet miatt valaki kezelésre szorul, úgy heti 2-3 alkalommal kb. hathetes kezelésre van szüksége, mindig a tréner által meghatározott, azonos “tréning”-időben. Az agynak kb. 3 hétre van szüksége, hogy a rossz beidegződéseit “elfelejtse”, és újabb 3 hétre, hogy a helyes hullámtevékenységet újra “megtanulja”.

A kezelést egy tesztvizsgálat előzi meg, melynek során felmérésre kerül, hogy az ideális állapottól milyen hullámtevékenységben és hol van eltérés. Mindezt a gép segítségével a tudatalattiból kell a felszínre hozni, majd a feldolgozás után oda már korrigálva, illetve közömbösítve visszaküldeni.

Az általunk használt és ajánlott fény-hang készülékek tartalmaznak olyan programokat, melynek segítségével megszűntetetők az alvásproblémák, és ezáltal a hatásos öngyógyítás is újraindítható. Ön képes lesz újra birtokolni a téta- és a delta-agyhullámokat, és örömmel tapasztalhatja majd, hogy ismét emlékszik az álmaira, akárcsak kisgyermekkorában.

Ártalmas hatása nem ismert, másokhoz hasonlóan Ön is csak nyerhet vele!

Próbálja ki és alkalmazza!

Print Friendly, PDF & Email