Bemutatkozás

lao_ce„Az ezer mérföldes utazás is az első lépéssel kezdődik”Lao Ce

Visszatekintve eddigi életpályámra, az mindenkor ekörül a mondat körül forgott. Tanulmányaim és az egész eddigi tevékenységem mindig azt célozták meg, hogy a velem kapcsolatban álló embereket megpróbáljam elindítani egy olyan úton, melyen járva az életük teljesebbé, boldogabbá, egészségesebbé válhat.

lados_eva_bemutatkozas-afkÁllamigazgatási diplomám megszerzése után 12 éven át a világ egyik legnagyobb trénercégénél vezető munkatársként dolgoztam. Eközben intuícióim által irányítva folyamatosan képeztem magam, és akkor még érthetetlen, a tárgykörbe nem illő tanulmányokat (lakberendezés, antik tárgyak ismerete, táplálék-kiegészítők hatásai, agykontroll, agytréning, homeopátia, stresszoldási módszerek, reiki, jóga, pszichológia, tranzakció-analízis) folytattam, melyekben látszólag egy közös volt csak: mindegyik humán vonatkozású gyakorlati tevékenység volt.

Ezen tanulmányok ismeretanyaga mára szerves egységgé állt össze. 2004 óta dolgozom az orvosi rendelőnkben, mint személyi életvezetési, és közel 4 éve, mint lelki tanácsadó. Orvos Férjem gyógyító tevékenységét kiegészítendő a beteg emberek testi betegségének lelki hátterét próbálom semlegesíteni, miután az alaptevékenységünk nem gyógyszer- és műtét-centrikusan csak a tünetek kezelésére, hanem a beteg emberek öngyógyító mechanizmusainak a támogatására és stimulálására is irányul. A részemről ez nem gyógyító, hanem hatékony közérzetjavító tevékenység, melynek segítségével a testi tünetek gyógyítása lényegesen nagyobb mértékű és sokkal tartósabb javulása, gyógyulása érhető el.

E tevékenységünk gyakorlása során ismerkedtem meg a Vaszati tudományával is, melyet Férjemmel együtt kiválóan alkalmasnak tartunk arra, hogy a betegségokozó környezeti energiahatások megszüntetése, közömbösítése révén minden betegünknek megadjuk a tartós és végleges gyógyulás lehetőségét is. Ugyanakkor a munkánk révén módot biztosítunk az embereknek arra is, hogy a továbbiakban ne legyenek kitéve ilyen káros és kóros tényezőknek, és ezáltal fontos lépést tegyenek egészséges állapotuk tartós megőrzéséhez.

Éva mandalája

Mi már kialakult lelki- és testi betegségekkel jelentkező emberek életterét, energia-viszonyait próbáljuk meg a gyógyulásuk érdekében normalizálni, ezért a tevékenységünktől csak kevésbé azonnali látványos eredményeket várhatunk, mintha csak az interperszonális kapcsolatokat, stressztényezőket vagy egyéni anyagi helyzetet korrigálnánk. Ez adja meg azonban a munkánk igazi szépségét és izgalmát. A korrekciós tényezők mellé energiaterápiás módszerek alkalmazásával a hatásos és tartós gyógyítás lehetőségét társítjuk olyan eszközök igénybevételével, melyhez a gyakorlati orvostudomány ma még nem bír teljes hozzáféréssel.

A Vaszati mellett elsajátítottam a radiesztéziát – földsugárzás mérés és árnyékolás tudományát – is. Ennek segítségével lehetővé teszem, hogy az erre igényt tartó betegeink a továbbiakban tiszta térben, káros, az aurát roncsoló elektromágneses sugárzások nélkül legyenek képesek élni és gyógyulni.

lados_eva_bemutatkozas-integralt_akademiaAz Integrál Akadémia integrál-pszichológia szakán 2013-ban szereztem második diplomámat, az ott tanultakra is építettem integrál tanácsadóként a lelki segítői tevékenységemet, melynek keretében 2012 óta foglalkozom ÉFT-tanácsadással és lélekhanggal.  2016-ban természetgyógyászi képesítést szereztem és fülakupunktúrás addiktológus oklevelet kaptam, valamint Access Bars módszerrel is dolgozom klienseimmel. Ezeket 7 éve egészítem ki  számmisztikával, megtanultam a théta- és recall-healinget, tanultam asztrozófiát és asztrológiai pszichológiát. Jelenleg mediátor-képzésben vettem részt és ebbe az irányba tervezek továbbképződni. Ezek segítségével a reményeim szerint segítőként egyre hatékonyabban tudok hozzájárulni a rendelőnket felkereső, orvosi kezelés alatt álló betegeink lelki és testi egyensúlyának, közérzeti harmóniájának a helyreállításához, ezáltal az orvosi kezelést kiegészítő tartós és végleges gyógyulásához.